Заводи «під ключ»

Група HIRSCH бачить себе технологічним лідером у виробництві високоякісного, гнучкого та ефективного обладнання для переробки EPS та EPP. Відмінною рисою є довговічні, зручні для використання технологічні машини та системи для виробництва продукції найвищої якості для будівельної, електротехнічної, харчової та пакувальної промисловості.

HIRSCH Maschinenbau є одним з кращих постачальників інноваційних технологій машинобудування та прес-форм для виготовлення формованих деталей та ізоляційних блоків. Ексклюзивною перевагою є великий досвід «внутрішньої» переробки EPS та EPP на власних підприємствах Групи HIRSCH. Це гарантує повну сумісність усіх машин та систем, ефективність та надійність технологічних процесів. Пропозиції компанії включають вибір відповідної сировини, проектування, виготовлення та модернізація технологічної оснастки.

Починаючи з етапу планування, на шляху від виготовлення та встановлення заводу до щоденних виробничих операцій, команда HIRSCH надає професійну підтримку клієнтам.


Завод формування тонкостінних профільних виробів

Завод блочного формування

Image Brochure HIRSCH Technology| PDF – Download